Ana Cristina


Stă în cap pe un trapez, se învârte ca un titirez la aproximativ nouă metri de sol, fără să folosească mâinile. Aşa îşi riscă viaţa Ana Cristina Andrieş în cel mai ”tare” număr al spectacolului ”Îngerii Albi”, care deschide sâmbătă, 24 ianuarie, “Galele Circului Globus 2015”.

   Are doar 23 de ani dar viaţa ei pare un roman. Până la 13 ani a făcut gimnastică de performanţă la Şcoala Sportivă nr. 2 din Bucureşti şi viaţa părea să îi rezerve doar bucurii.

Brusc, a primit însă vestea că antrenorii ei, Melania şi Mihai Gurlui, vor emigra în Canada. Pentru că se ataşaseră foarte mult de micuţă, cei doi au vrut să o înfieze şi  să plece împreună. Părinţii fetiţei nu au fost de acord, iar ea a rămas în România. Pentru ea gimnastica nu a mai fost la fel. A schimbat mai mulţi antrenori, dar,  degeaba. Locul soţilor Gurlui nu l-a putut lua nimeni. Atunci, copila a descoperit lumea fascinantă a circului şi acolo a rămas. Acum, este una dintre vedetele Circului  Globus, iar numărul său, denumit ”Vraja Lunii”, face parte din punctele forte în noua stagiune a instituţiei de spectacole. ”Galele Circului 2015” încep sâmbătă,  24 ianuarie 2015. Sunt de fapt două spectacole, ”Îngerii Albi” și ”Îngerii albaștri”,+

 

Momente Galele Circului Editia XIV

 

 

Momente Galele Circului Editia XIII