“Cei trei mușchetari” – un spectacol ce nu trebuie ratat


Vă invităm să vizionați până la jumatatea lunii iunie cea mai noua productie marca Circ & Variete Globus “Cei trei muschetari”, un spectacol de  poveste cu multe personaje magice care va vor incanta, evoluand in numere de mare dificultate.

Din spectacol fireste ca nu vor lipsi animalele : dresura de papagali, dresura de tigri, dresura de camile, dresura de caprite dar si un spectaculos numar de acrobatii pe cai. Jongleriile, numarul de contorsionism sau cel cu monociclul precum si acrobatiile spectaculoase intregesc un spectacol senzational. Toate acestea le puteti urmari intr-un decor de exceptie, creat special pentru a intregi atmosfera de poveste, in sala de spectacol din Aleea Circului nr. 15, in fiecare sambata de la ora 15.00 si duminica de la ora 11.00 si de la 15.00.

Preturile pornesc de la 25 de RON si se opresc la 60 RON in functie de locul ales in sala iar biletele sunt puse in vanzare la Casa de bilete a Circ & Variete Globus Bucuresti deschisa de miercuri pana duminica intre orele 10.00 – 18.00. Rezervari on-line www.circulglobus.ro