Globus va invita in „Arena Magica”


 

Incepand cu data de 22 octombrie 2016, Maestrul Mondial al Magiei, Vincent Vignaud (foto), va purta publicul care va trece pragul salii de spectacole a Circului Globus intr-o lume plina de fantezie si mister, in care totul este posibil.

Va aşteptam in fiecare sambata de la ora 15.00 si duminica de la ora 11.00 si ora 15.00 in “Arena Magica” de la Circul Globus sa urmariti un spectacol magnific care va transforma Bucurestiul in Capitala magiei !

Pe langa uimitoarele trucuri de magie, spectatorii vor fi incantati de maiestria jongleorilor, de forta si echilibrul acrobatilor, de curajul si eleganta artistilor la mare inaltime, de spectaculozitatea mersului pe sarma si de ghidusiile clovnilor. Va fi un spectacol international cu artisti din Franta, Rusia, Germania, Spania, Ucraina si, bineinteles, din Romania.

Sa nu uitam – copiii se vor bucura de vederea multor animale si pasari care mai de care mai frumoase, mai elegante si mai inteligente: cai, camile, lame, struti, papagali, caini, ponei si maimute.

Acest spectacol va dezvalui publicului o lume fascinanta, plina de incantare si mister, o arta mai putin promovata in Romania, dar cu mare impact asupra imaginatiei spectatorilor de toate varstele.

Pretul biletelor este cuprins intre 25 RON si 60 RON in functie de locul din sala. Biletele pot fi achizitionate on-line , incepand cu data de 17 octombrie 2016.

Detalii gasiti pe www.circulglobus.ro si pe pagina de Facebook.