Se poate si la noi!

Weekendul acesta am mers cu familia la circ. Pentru ca Renatei ii plac la nebunie “pestacolele” si pentru ca incerc pe cat posibil ca activitatile de la sfarsitul saptamanii sa fie cat mai educative, am ales sa vedem premiera spectacolului “Arena Magica”

Cu toate ca pana la 16 ani am locuit la o aruncatura de bat de Parcul Circului si, implicit, de Circul Globus, nu eram o invitata permanenta a locului, in primul rand pentru ca, dintotdeauna, m-a deprimat ideea de a vedea animale chinuite, tinute in conditii nu tocmai placute si biciuite pentru amuzamentul spectatorilor. Dar… ce nu face un parinte pentru copilul lui?

Asa ca mi-am luat inima in dinti si, nestiind exact cum va fi spectacolul, am hotarat sa mergem. Surpriza, insa! Showul a fost unul minunat! Extrem de captivant, antrenat si amuzant in acelasi timp. Ne-a “tinut” atat pe noi, cat si pe cea mica. Iar numerele cu animale au fost o foarte mica parte a reprezentatiei, lucru ce ma face sa-i felicit pe cei de la circ! Deci se poate si la noi!

Vedeta spectacolului este un magician francez, Vincent Vignaud. Ne-a captivat cu felul in care a reusit sa se dezlege din lanturi, cu a facut 3 asistente sa apara de nicaieri si apoi cum a reusit sa dispara de pe scena….

De departe, numarul care mi-a placut cel mai tare a fost al unui domn trecut bine de prima tinerete, un roman, care a facut acrobatii spectaculoase la inaltime. Dincolo de acuratetea executiei numarului si de dificultate, a reusit sa ne trezeasca tuturor admiratia prin carisma si buna dispozitie.

Showul s-a incheiat cu evolutia exceptionala a gupului Alexandros. Mai multi tineri de la noi, extrem de talentati si care ne-au tinut cu sufletele la gura cu salturile lor impresionante.

In cadrul spectacolului au mai fost artisti din Franta, Rusia, Germania, Spania si Ucraina. Iar tot ce pot sa spun este felicitari, Circul Globus! Ati aratat ca ati evoluat, ca sunteti atenti la ceea ce publicul cere si ca va pasa!
Asadar, daca aveti timp si chef, mergeti sa vedeti Arena Magica! Nu o sa regretati!

sursa : Livia Graur