Senzational ! 100 de artisti si 50 de animale intra in competitie pentru un trofeu in cadrul Festivalului International de Circ de la Bucuresti


Magia circului va cuprinde Bucurestiul in perioada 16 – 19 februarie 2017, cand 100 dintre cei mai importanti artisti de circ din tara si din strainatate, precum si 50 de animale vor face senzatie in randul tuturor iubitorilor de spectacole de circ de buna calitate.

Programul celor patru zile din cadrul Festivalului International de Circ de la Bucuresti va aduce in fata publicului bucurestean dresuri de animale, acrobatii, magicieni, jonglerii, costume stralucitoare, adrenalina si amuzament, numere spectaculoase de zbor si dans – ingredientele aduse in competitie de cei care se vor lupta pentru un trofeu in cadrul acestui Festival.

Evenimentul, sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, va oferi sansa iubitorilor artei circului sa vada pentru ultima oara animalele – artiste evoluand intr-un spectacol la Circ & Variete Globus. Printre atractiile Festivalului se vor numara, cu siguranta, dresurile de elefanti, foci, cai, camile, ponei, tigri, catei si papagali.

Reprezentatiile din cadrul Festivalului vor avea loc in sala de spectacol a Circ & Variete Globus in zilele de joi si vineri, 16-17 februarie, de la ora 10.00 si de la ora 19.00 precum si sambata, 18 februarie, de la ora 11.00 si ora 19.00.

Dupa 3 zile de emotii, in data de 19 februarie 2017, de la ora 18.00, Juriul de Specialitate va anunta marii castigatori, in cadrul unui grandios spectacol de gala

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de bilete situata in Aleea Circului numarul 15 de miercuri pana duminica in intervalul orar 10.00 – 18.00. Cei care isi doresc sa rezerve bilete o pot face on-line accesand site-ul institutiei www.circulglobus.ro.

Pretul biletelor este cuprins intre 25 RON si 60 RON, in functie de locul ales in sala de spectacol.