“Cartea Junglei” – un spectacol pentru toate varstele


Arena Circului Gobus devine locul in care copii si parinti se vor intalni in fiecare sambata de la ora 15.00 si duminica de la ora 11.00 cu o lume feerica, o lume de poveste, o lume a unui alt fel de spectacol de Circ.
Arena Circului Globus devine acel loc, in care veti vedea povestea care face posibile toate aceste intalniri… “Cartea Junglei”.
Pentru ca aici, sub cupola Circului, “Cartea Junglei” va capata o alta dimensiune. Acrobati, actori, clovni, jongleuri si dansatori, vor intra intr-un carusel al jocului asa cum doar in Arena Circului Globus puteti vedea.
Veti intra, impreuna cu Mowgli, intr-o lume fascinanta in care Bagheera danseaza pe liane… Baloo jongleaza cu portocale… Kaa cel viclean coboara parca din bolta instelata… colonelul Hathi este incurcat de glumele clovnilor.
Si pentru ca toate acestea sa fie posibile Circul Globus si Teatrul Ion Creanga, si-au dat mana pentru a creea un spectacol dupa “Cartea Junglei”, altfel decat ati vazut vreodata. Un spectacol unic, prin modul de expresie si propunerea regizorala a lui Octavian Jirghirgiu.
Este pentru prima data cand doua institutii de spectacol isi dau mana pentru a creea impreuna o poveste pentru mici si mari, o poveste ce nu poate fi spusa decat in Arena de la Circ & Variete Globus.
“Cartea Junglei” este puntea ce ne poarta catre noul spectacol de circ al carui prim gong se va auzi in avanpremiera duminica 9 aprilie 2017 de la ora 11.00 iar marti 11 aprilie 2017 in cadrul Premierei.
Pretul biletelor este cuprins intre 25 RON si 60 RON in functie de locul ales in sala. Detalii gasiti pe www.circulglobus.ro si pe pagina de facebook Circ& Variete Globus.